The Redefining Strength Gym

LOOKING FOR A PERSONAL TRAINER IN ORANGE COUNTY?

The Redefining Strength Gym

LOOKING FOR A PERSONAL TRAINER
IN ORANGE COUNTY?

SUMMER SLIM DOWN SPECIAL

Just $29!

A $194 Value

You’ll Get…

  • 2 weeks of unlimited training at the gym ($100 Value)
  • The Macro Shred Diet Plan ($47 Value)
  • 5 Fat Blasters + 10 Sweet Treats Guide ( $17 Value)

Real People, Real Results

They’ve put in the hard work to get great results. Will you be next?

Ashley C.

Lost 50 Pounds

Nadika and Channa

Lost over 100 pounds combined

Starla H.

Lost 20 Pounds for her wedding

Alexei M

Lost over 25 pounds

Tanya B.

Lost over 30 pounds

Laura J.

Got Abs!

KP

Lost body fat and gained muscle

Kelly S.

Lost over 15 pounds

Andy

Got in shape for surfing

*These are real clients. Results may not be typical

Meet The Team

Cori

Owner

Carla

Trainer

Michael

Trainer

Shiori

Trainer

Jaydee

Trainer

Cococnut

Mascot

Location and Hours

Redefining Strength is located at:
2930 Grace Lane Unit K
Costa Mesa, CA 92626

Class Schedule

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
6:00 am
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Jamie A.
6:30 am
7:00 am
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Jamie A.
7:30 am
8:00 am
60 Minute Group Training
8:00 am - 9:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
8:00 am - 9:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
Michael L.
8:00 am - 9:00 am
60 Minute Group Training
8:00 am - 9:00 am
Carla P.
60 Min Boot Camp
8:00 am - 9:00 am
Cori L.
8:30 am
9:00 am
60 Min Boot Camp
9:00 am - 10:00 am
Cori L.
9:30 am
3:30 pm
60 Minute Group Training
3:30 pm - 4:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
3:30 pm - 4:30 pm
Shiori H.
4:00 pm
4:30 pm
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Shiori H.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Shiori H.
5:00 pm
5:30 pm
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Shiori H.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Shiori H.
6:00 pm
6:30 pm
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Shiori H.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Shiori H.
7:00 pm

Monday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    3:30 pm - 4:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Tuesday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Wednesday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    3:30 pm - 4:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Thursday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Friday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Saturday

  • 60 Min Boot Camp
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Min Boot Camp
    9:00 am - 10:00 am
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
6:00 am
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
6:00 am - 7:00 am
Jamie A.
6:30 am
7:00 am
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
7:00 am - 8:00 am
Jamie A.
7:30 am
8:00 am
60 Minute Group Training
8:00 am - 9:00 am
Michael L.
60 Minute Group Training
8:00 am - 9:00 am
Carla P.
60 Minute Group Training
Michael L.
8:00 am - 9:00 am
60 Minute Group Training
8:00 am - 9:00 am
Carla P.
8:30 am
3:30 pm
60 Minute Group Training
3:30 pm - 4:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
3:30 pm - 4:30 pm
Shiori H.
4:00 pm
4:30 pm
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Shiori H.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
4:30 pm - 5:30 pm
Shiori H.
5:00 pm
5:30 pm
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Shiori H.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
5:30 pm - 6:30 pm
Shiori H.
6:00 pm
6:30 pm
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Shiori H.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Cori L.
60 Minute Group Training
6:30 pm - 7:30 pm
Shiori H.
7:00 pm

Monday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    3:30 pm - 4:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Tuesday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Wednesday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    3:30 pm - 4:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Thursday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm

Friday

  • 60 Minute Group Training
    6:00 am - 7:00 am
  • 60 Minute Group Training
    7:00 am - 8:00 am
  • 60 Minute Group Training
    4:30 pm - 5:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    5:30 pm - 6:30 pm
  • 60 Minute Group Training
    6:30 pm - 7:30 pm
MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
8:00 am
60 Min Boot Camp
8:00 am - 9:00 am
Cori L.
8:30 am
9:00 am
60 Min Boot Camp
9:00 am - 10:00 am
Cori L.
9:30 am

Saturday

  • 60 Min Boot Camp
    8:00 am - 9:00 am
  • 60 Min Boot Camp
    9:00 am - 10:00 am
No events available!

Community Focused

Community is important to achieve your goals and stay on track! At Redefining Strength you’ll have the support system you’re looking for!

A Message From Cori

Too often we get focused on a goal weight. On what our friends, or someone on facebook is doing.

But we can’t get focused on comparing ourselves to others. We can’t let a number on a scale define us. We can’t keep beating ourselves up when we feel like we aren’t progressing as fast as that person did on Instagram.

We need to realize each of our journeys to feeling strong, confident, healthy and happy will be unique!

That is why I created Redefining Strength.

I wanted to create training programs that focused on individual’s needs and not only helped them get the strong, lean bodies they want, but also learn to enjoy the journey.

Because we are all constantly a work in progress. And each day is a chance to grow stronger, fitter and happier!

I’ll help you reach your fitness goals and make lifestyle changes that STICK for REAL RESULTS!

Together we can go farther than we could alone. Let Redefining Strength help you along your fitness journey.

– Cori Lefkowith

Pin It on Pinterest